Over Yankee Doodle

Yankee Doodle is een Amerikaans buffetrestaurant waar uit eten gaan ineens een belevenis wordt voor de hele familie. De grote diversiteit aan het eten en entertainment zorgen ervoor dat het een geslaagde avond wordt voor jong en oud.

Amerika komt bij Yankee Doodle tot leven in verschillende klassieke thema's. In dit restaurant van de vele mogelijkheden proeft u het echte Amerikaanse leven.

Onze buffetten zijn zeer uitgebreid en bieden voor ieder wat wils. U mag zo vaak naar het buffet gaan als u wilt. Onze koks grillen graag een stukje vlees, vis of vegetarische gerechten voor u. Zeker ook gasten met speciale diëten allergieën of intoleranties kunnen heerlijk bij ons eten.
Alle prijzen zijn inclusief alle alcoholvrije drankjes.

Ook voor kinderen is Yankee Doodle Drachten ideaal. De kinderen kunnen opscheppen uit het kinderbuffet maar mogen natuurlijk ook van de andere gerechten smullen. Zijn ze uitgegeten? Dan kunnen ze lekker spelen in ons piratenschip, daar heb je geen kind aan ze. Elke week zijn er wisselende thema's in onze kidsclub. De het animatieteam zorgt voor een gezellige avond: schminken, knutselen en spelletjes spelen.

Met (officiële) feestdagen pakken we altijd extra uit, raadpleeg daarvoor de agenda.

Kingsdaydeal

 

Friday 27 April

Kids t/m 10 jaar gekleed in oranje eten voor half geld!! Wij feesten mee met de koning, daarom op Koningsdag All You Can Eat inclusief softdrinks, Heineken bier en wijn voor maar € 27.00. Kom op vrijdag 27 april eten bij Yankee Doodle Drachten en maak gebruik van onze speciale Kingsdaydeal! Bovendien eten kinderen t/m 10 jaar die oranje gekleed komen ook nog eens voor half geld!! Dit is de perfecte manier om Koningsdag af te sluiten met je vrienden of familie

Mothersday

 

Sunday 13 May

Op moederdag hoeven de moeders niet te koken. Dus neem uw vrouw/ moeder gezellig mee uit eten bij Yankee Doodle Drachten. Alle moeders krijgen een kadootje van ons!

Geslaagd

 

Friday 01 June

Ben jij net geslaagd voor je eindexamens? Gefeliciteerd!. Ken jij mensen die geslaagd zijn? Laat het ze weten. Wij trakteren iedereen die geslaagd is op vertoon van zijn/haar diploma/cijferlijst op GRATIS onbeperkt eten en drinken. Je hoeft alleen maar 2 betalende volwassenen mee te nemen. Geldig van 1 juni 2018 tot 1 augustus 2018 op doordeweekse dagen. 

Een leuk uitstapje met je vrienden of collega's?

Fundiner

Bowling

Bowling arrangement

Bowling and Burgers! Het ultieme fun-arrangement is de hele week (behalve maandag) te boeken.
Lekker een uurtje bowlen bij Bowling Drachten en aansluitend of vooraf onbeperkt eten voor een scherp combi-tarief.
Woe t/m vrij € 22.50 ipv € 25.95, zaterdag en zondag € 25.50 ipv € 28.95.
Per baan per uur ontvangt u ook nog eens € 5 korting! Prijs per baan per uur vanaf € 17.50!
Uitermate geschikt als familie-/ of gezinsuitje, met jong en oud een gezellige avond beleven.

Fundiner

Escaperoom

Escaperoom arrangement

De Sensatie van het Noorden! Ontsnappen jullie voor het te laat is. Escaperoom Drachten is een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen. Een zenuwslopend avontuur waarin niets is wat het lijkt!

De kamers zijn geschikt voor maximaal 7 personen vanaf 13 jaar.

In combinatie met 2,5 uur lekker eten en drinken:

Woe t/m vrij € 22.50 ipv € 25.95, zaterdag en zondag € 25.50 ipv € 28.95. Per kamer ontvangt u ook nog eens € 5 korting! Prijs per kamer vanaf € 80. 

Fundiner

Movie Night

Movie night arrangement

Lekker uit eten en daarvoor of erna een filmpje pakken voor slechts € 3.50 (excl. 3D toeslag).
Een compleet avondje uit én voordelig.
Tip: ook mogelijk in de schoolvakanties (muv de Kerstvakantie), gezellig met de kinderen ’s middags naar de film en daarna 2,5 uur eten en drinken.

Voor groepen en schoolklassen bieden wij speciale arrangementen aan incl kaartje:

- Groepen vanaf 10 personen, 1,5 uur eten en drinken voor slechts € 25 p.p.

- Schoolklassen met docent begeleiding, 1,5 uur eten en drinken voor slechts € 22.50 p.p.

Het Movie Night arrangement is op elke dag van de week te reserveren en te gebruiken per persoon. Dus niet alleen voor groepen!

  • Kindvriendelijk restaurant
  • Uitgebreide keuze aan gerechten
  • Scherpe prijzen
  • Verse ingrediënten
  • À la minute grill
  • Het leukste USA-restaurant

Iets te vieren?

Met een felicitatie-ijsje of drankje en muziek komen wij bij u aan tafel een feestje maken

Wat vind jij van

laat het ons weten